joi, 3 septembrie 2009

Misiunea Romania - Scolile de initieri si sanctuarele sacre isi recheama discipolii (Melfior Ra)


Misiunea Romania

MOTTO : "" Prin descoperire am luat la cunostinta de taina aceasta , despre care va scrisei in putine cuvinte. ""

Conform autoarei pe planeta noastra exista o Cruce Energetica Telurica. Aceasta cruce marcheaza punctele cardinale ale Terrei si are ca terminatii la capetele bratelor ei cite o piramida. Melfior Ra, prezinta locul si rolul acestora si face o corelatie intre evenimentele importante ale istoriei, in mod special referindu-se la religiile si imperiile aparute pe aceste brate ale crucii energetice. Bratul Sudic al crucii energetice telurice, are ca terminatie Piramida Luminii Celesste, ( Marea Piramida , din Egipt). Bratul Estic are ca terminatie o piramida care se afla in interiorul Podisului Anatolia, in Turcia, iar bratul Vestic al crucii energetice are ca terminatie o piramida care se afla in interiorul solului Sardiniei, din Italia. Unul din bratele crucii energetice telurice, si anume bratul Nordic, are terminatia in Romania si aici se afla amplasata Piramida Nordica, in interiorul Muntelui Retezat (vezi cartea "Crucea Energetica a Terrei"). Acest brat al crucii energetice urmeaza sa isi manifeste energiile prin locuitorii zonei astfel sa se implineasca destinul neamului romanesc si totodata al bratului energetic al crucii. Sub influenta energetica si spirituala a crucii energetice telurice si a piramidelor care incheie crucea energetica, omenirea acestei civilizatii a cunoscut in anumite perioade de timp ale istoriei, momentele lor de dezvoltatre si progres din punct de vedere militar, politic si cultural, prin care acele popoare s-au remarcat si s-au impus pe parcursul mileniilor. Astfel se explica dezvoltarea si cultura egipteana, iar Imperiul Roman s-a facut cunoscut prin cuceriri imense de teritorii si popoare, deasemeni s-a impus si Imperiul Otoman, prin cuceriri. Tot pe aceste brate ale crucii energetice telurice s-au ivit marile religii ale omenirii. Autoarea Melfior Ra, afirma ca a sosit timpul ca bratul Nordic al crucii energetice telurice, prin piramida din interiorul muntelui Retezat, sa-si reverse energiile iar locuitorii acestei zone sa-si implineasca menirea. De aici din aceasta zona se va declansa constientizarea TRECERII OMENIRII IN REGN SPIRIITUAL si conlucrarea dintre fiintele umane terestre si fiintele imateriale -spirituale extraterestre. Iata MISIUNEA ROMANIEI, iata care este rolul si rostul, amplasarii piramidei Nordice in capatul bratului crucii energetice telurice. Acum la intrarea in noul mileniu si mai precis intr-o noua Era Cosmica, Romania prin poporul ei este chemata sa-si manifeste energia acumulata de zeci de mii de ani, de la construirea primei piramide a PIRAMIDEI LUMINII CELESTE, pe bratul sudic al crucii energetice in urma cu 26000 de ani in colaborarea dintre terestrii si extarterestrii .
MISIUNEA ROMANIA a inceput.

Valentin Teodorescu


SCOLILE DE INITIERI SI SANCTUARELE SACRE ISI RECHEAMA DISCIPOLII

Melfior Ra ...
http://melfiorra.ro

Vechile si inaltele scoli de initiere oculta, (ocult, ezoteric = nevazut ochiului fizic,) cea egipteana- “Piramida Luminii Celeste” = numita acum Piramida lui Kheops, si cea Dacica –Zamolxiana, Sarmizegetusa Regia, isi recheama discipolii, in scopul reconectarii lor, la sursa energetica de inalta frecventa vibrationala pentru a fi apti si competenti in a transmite semenilor, energia cunoasterii si a transformarii care se emite si se manifesta acum pe Terra.
Scoala de initiere egipteana are si a avut o mare si stransa legatura energetica cu scoala de initiere Zamolxiana, din Sarmizegetusa Regia.
Iata ca marele zeu Zamolxe dupa ce a primit initierea in tainele oculte, in sarcofagul din Piramida Luminii Celeste - scoala egipteana, a adus cunoasterea oculta pe aceste plaiurui. Aici in inima capitalei a Marii Dacii, in Templul Sanctuarului, a infiintat Inalta scoala de initieri oculte Sarmizegetusa Regia.
Asa cum in scoala egipteana de initiere exista in Marele Templu, camera regala si sarcofagul, locul sacru al initierilor, tot la fel si aici in scoala Dacica-Zamolxiana, exista Soarele de cristal-viu, locul sacru al initierilor, in interiorul Templului Regal. Soarele Sacru de cristal viu, cel cu 10 raze, isi desemneaza si astazi locul din adancuri, prin Soarele de Andezit, care se afla la suprafata solului.
Nu putini sunt astazi cei intrupati aici, cei care au frecventat prin vremi cele doua scoli initiatice. Dar si mai multi sunt acum, intrupati aici in aceasta zona, cei care au parcurs scoala de initiere Zamolxiana, din muntii Orastiei, din sanctuarul sacru al Sarmizegetusei Regia, si care au dorit sa revina aici prin reintrupare spre a-sI desavirsi cunoasterea.
Prin vremi, cei care au primit initierile in cele doua scoli, sunt rechemati la o reconectare la sacrele energii si cunoasterile dobandite candva prin aceste inalte scoli de studii ezoterice. In acest context, acum cand omenirea se afla la marea trecere dintr-o era in alta, dintr-o frecventa vibrationala energetica in alta, trecere care marcheaza marea transformare, spiritele intrupate care au venit special sa ajute ca aceasta trecere sa se efectueze cat mai lin si fara urmari nedorite, pe cat este posibil, acestia se afla aici si se supun voii divine prin faptul ca reconecteaza, regenereaza si unifica cele doua energii care sunt cuprinse si actioneaza din interiorul Terrei, prin ceea ce numim Crucea energetica a Terrei.
In acest scop am strabatut calea dintre cele doua puncte de extrema importanta, care unesc terminatiile Crucii energetice a Terrei, strajiuite de cele doua piramide, cea din Egipt si cea din Romania, (despre care am scris cu lux de amanunte in cartea “ Crucea energetica a Terrei”.)
Locurile cu mare incarcatura energetica si mai ales sanctuarele sacrelor initieri isi recheama acum discipolii, pentru a-i pregati energetic pentru cele ce urmeaza, si pentru ceea ce ei au de implinit acum la marea trecere si transformare.
In acest scop am efectuat excursia initiatica in Egipt, si tot in acest scop am luat legatura cu locurile din zona tarii noastre, locuri- cheie, portaluri-energetice prin care ne reconectam la sursa energetica a noii frecvente vibrationale si electromagnetice a Terrei.
Asa cum Egiptul isi recheama discipolii tot la fel si Sarmizegetusa Regia isi recheama discipolii pentru a-i instrui si pregati in scopul transcederii noii energiei, care urmeaza sa se instaureze in foarte scurt timp. Iata Saltul Cuantic cel mult discutat si asteptat, bate la usa Terrei, la usa zonei, este aici langa noi.
Iata si explicatia, de ce in vechile calendare Incase si Mayase, nu mai aparea nimic dupa anul 2012. Pentru ca Pamantul de la aceasta data trebuie cautat si va fi gasit pe alte coordonate, pe alte frecvente ale undei electromagnetice, pe alte frecvente vibrationale, pe o alta spirala in circuitul macrocosmic.


In acest sens se produc deschideri de noi portaluri energetice si au loc tabere initiatice, excursii, intruniri si exercitii sacre de reconectare in energia pura universala, in Energia Unicitatii, a Unicului Parinte Creator, intrucat facem corp comun cu MARELE INTREG MACROCOSMIC !

Melfior Ra



Mai jos sunt linkurile spre postari (EM) despre taberele efectuate in anul 2008 si 2009

http://romaniaesoterica.blogspot.com/2008/07/tabara-initiatica-rarau-pietrele.html