sâmbătă, 30 ianuarie 2010

ROMÂNIA(RAMANIA) Centrul Federaţiei Cristice Terestre şi Extraterestre

ROMÂNIA(RAMANIA) Centrul Federaţiei Cristice Terestre şi Extraterestre
Partea V


14.- Diferite Portaluri interdimensionale sau multidimensionale

1.- ST. Germain ne concretizează:
Portalurile sunt în număr de trei. Ele se află într-o aliniere perfectă.
Energia lor e concentrată în regiunile muntoase ale acestui pământ, în partea de Nord-Nord-Vest a României(estimativ Baia Mare, Cavnic, adică în zona Munţilor Maramureşului ), la circa 120 de metri distanta unul de altul. Locaţia exactă nu este atât de importantă, e mai important potenţialul pe care îl reprezintă. Nu trebuie sa mergeţi in mijlocul unui astfel de Portal, pentru a simţi energia care se afla înăuntru. Putem sta aici si acum, Shaumbra, în aceasta sală, în momentul de Acum şi putem simţi energia acestor Portaluri Multidimensionale, pentru ca sunteţi conectaţi intim cu ele.
Nu e vorba de a încerca sa le deschideţi, nu trebuie sa forţaţi niciodată un Portal să se deschidă. Nu puteţi face un Portal să se deschidă! Portalurile Energetice sunt ca autostrăzile şi apar la momentul potrivit, la locul potrivit, pe baza nivelului de Conştiinţă al Umanităţii. De aceea ele se deschid acum. Va vom cere în câteva momente să Simţiţi Portalurile şi vă vom cere să nu forţaţi energia!( Mesager Coldre, Linda, Tobias…Bucuresti)

2.- Cristina Mirela Vasile experienţă personală:
In altă ordine de idei, citind mesajul Maestrului Gicu legat de Portaluri, acum aproape 2 ani (an 2007), fiind acasă în Elveţia, am "plecat" într-o meditaţie spre Munţii Bucegi(în România). Astfel mă încarc energetic şi nu numai. La un moment dat am fost purtată din Munţii Bucegi spre oraşul Braşov, unde am descoperit un Portal în Interiorul Tâmpei (munte lângă Braşov). Cel mai interesant a fost când am descoperit în aceeaşi călătorie astrală ,chiar lângă noi în St. Pantaleon(Elveţia) un Portal identic cu cel din Brasov. Nu am primit multe informaţii în acea zi şi nici mai târziu, doar menţiunea ca voi reveni când va fi cazul; azi, citind mesajul şi intenţia voastră, am înţeles că în sfârşit se apropie timpul.

Image Hosting by PictureTrail.com

Elveţia: Nuglar şi St. Pantaleon
Portal Atemporal(Foto: Cristina Mirela Vasile)


Image Hosting by PictureTrail.com

Elveţia: St. Pantaleon
Panorama de lângă Portalul Atemporal
(Foto: Cristina Mirela Vasile)


Image Hosting by PictureTrail.com

Elveţia: St. Pantaleon
Poarta Atemporală din Profil(Foto: Cristina Mirela Vasile)


Image Hosting by PictureTrail.com

România:Tâmpa Braşov
Portal Atemporal(în zona adiacentă)


3.- Maestrul Eli ne spune despre Portalurile-Porţile spre 5D Şambala.
Asemenea Porţi de intrare din România în Shambala există şi sunt în număr de trei, astfel:
- Prima Poartă este în Carpaţii Meridionali;
- A doua Poartă este în Carpaţii Orientali din zona Moldovei;
- A treia Poartă este în Munţii Maramureşului.
Intrarea se face prin Dematerializare şi Rematerializare.
Aceste Porţi de intrare în Shambala sunt la vedere în peisajul Carpaţilor Româneşti ,dar sunt pe o vibraţie înaltă şi nu pot fi percepute cu ajutorul ochilor fizici.
Ca să întri în Shambala, presupune să ai o percepţie clarvizionară pe nivelul frecvenţei de vibraţie energetică a Porţii, cât şi multe alte calităţi psiho-spirituale, care să-ţi permită să lucrezi cu aceste energii suprasensibile .
Acum privesc în viitor şi văd cum mulţi dintre cei care vor avea acest potenţial spiritual de materializare şi dematerializare discută între ei despre aceste Porţi.
Aceşti oameni se cunosc între ei şi cu toate că au abordat acest subiect în discuţiile lor, nici unul dintre ei nu va spune că vor merge prin aceste Porţi în Shambala Interioară (este şi Shambala din Atmosferă), dar se vor întâlni
acolo după un timp.(Mesager Floare Bândariu).

4.- Zamolxe ne precizează:
La Calendarul din Sarmisegetuza Regia a sosit Părintele Zamolxe în inimile noastre şi ne-a grăit. Aici v-aţi născut, aici s-a născut ideea, aici a coborât Lumina. E Lumina Primordiala, locul sacru de început al Daciei. E locul de venire al Spiritului în trup pentru prima dată. Lumina s-a întrupat, s-a expandat în mii de fiinţe, apoi de aici, noi am călătorit către toate zările.
Tot ce este aici la Sarmisegetuza Regia, este mai presus de Cunoaşterea voastră. Acest Loc Sacru este hrana pentru inimile voastre. Primiţi toţi flacăra sacră a acestui loc, căci este leagănul primordial al acestei civilizaţii terestre. De veniţi aici (in spirit sau in fizic), Eu Zamolxe vă voi conduce de pe Soarele de Andezit la această Lumina (5D) din interiorul Pamantului-Şambala.(Mesager Mihaela Palade).

Image Hosting by PictureTrail.com

Sarmisegetuza Regia-Capitala fizică şi metafizică a Daciei.
Soarele de Andezit marchează Portalul de intrare în Şambala Subpământeană.(Foto: Liciu Constantin)


5.- Ion Gabriel ne spune:
În luna august 2008, am avut marea bucurie de a ajunge pe la Sarmizegetuza Regia, unde m-am simţit acasă. Nu-mi venea sa mai plec. Am păşit peste tot locul. Simţeam că imi este familiar, deşi nu mai trecusem pe acolo, cel puţin în această viaţă.
Am stat pe fiecare bucaţică de loc, exact ca atunci când te reântorci pe locurile dragi, unde ai copilărit. Trăiam o linişte adâncă, în care era totuşi un freamăt, un ceva nelămurit. Era o chemare pe care nu o întelegeam, dar pe care o percepeam launtric.
Melfior Ra mi-a spus: Ai trăit o viaţă în apropierea lui Zalmoxe. Erai neâncrezator despre ceea ce Zamolxe îţi spusese despre Şambala din Interiorul Pământului şi despre faptul că într-un anume fel, pământul se despică şi te înghite prin Soarele de Andezit. Apoi ai fost condus de însuşi Zalmoxe către ţinuturile Shambalei interioare, pentru a te convinge de existenta ei. Ai revenit de acolo din Şambala tot prin Portalul marcat de Soarele de Andezit, dar, cu o coroniţă (energetică) pe cap.
Soarele de Andezit marchează şi acum un Portal catre Shambala. De aceea, încearcă să vezi ce Simţi. Poate că reuşeşti să treci prin Portal în 5D, în Shambala Interioară. Succes.

6-Gicu Dan experienţă personală :
O altă posibilitate de deplasare în alte Spaţii şi Lumi, este Portalul Atemporal redat în schiţa de mai jos. Printr-un asemenea Portal eu am avut posibilitatea de a călători în corp spiritual de pe Terra prin toată Calea Lactee până la marginea ei, unde mi s-a arătat o Galaxie învecinată şi cu care eu am la nivel de Spirit o relaţie apropiată. Acest Portal Atemporal poate fi utilizat atât prin călătorie directă în corp spiritual, dar şi în călătorie indirectă, adică prin Imagine interioară la distanţă , caz în care Simţi şi auzi atât lumea fizică, dar eşti şi călător prin acest Portal Atemporal. Acest tip de călătoria indirectă au efectuat-o prietenele mele Aurora Neghiu şi Anghel Alexandrina, ambele cu rezultate strălucitoare.
Conform Schiţei de mai jos, trebuie reţinut faptul că faza F.1. este locul de pornire, în care cele două jumătăţi de cerc există la fel ca pe Lucrarea sculpturală a Maestrului Constantin Brâncuşi intitulată Poarta Sărutului.
În momentul în care se doreşte efectuarea călătoriei, prin Intenţie cele două jumătăţi de cerc trebuie unite într-un cerc întreg şi astfel se deschide Privirii Spirituale un tunel foarte lung format din cercuri azurii. Deplasarea prin acest tunel de inele-cercuri azurii este curbat în multe feluri, iar lungimea lui diferă în funcţie de destinaţia pe care ai ales-o în interiorul Căii Lactee sau spre alte Galaxii mai apropiate sau mai îndepărtate. La poziţia F.2. deja călătoria directă în corp spiritual sau călătoria indirectă prin imagine interioară la distanţă se derulează perfect spre destinaţia Comandată-Intenţionată de voi şi chiar dacă nu Simţiţi anumite prezenţe, totuşi fiţi siguri că sunteţi supravegheaţi de Entităţi de Lumină.

Image Hosting by PictureTrail.com

Portal Atemporal Individual.
.